ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ - ΓΚΙΚΟΝΤΕΣ ΕΥΑΓ

ΓΚΙΚΟΝΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

Διεύθυνση - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Διεύθυνση: 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 167 Τ.Κ. - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Τ.Κ.: 11257
Περιοχή - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Περιοχή: Αθήνα Κατηγορία - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Κατηγορία: ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
Τηλέφωνο - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Τηλέφωνο: 2108677916 Fax - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Fax: 2108665483
Κινητό - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Κινητό: - E-mail - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ E-mail:
Υπεύθυνος - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Υπεύθυνος: ΚΑΛΟΠΗΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Ιστοσελίδα:
ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ»   Άλλη μία πρώτη για την Ελλάδα! Στην Αθήνα λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό το Πρότυπο Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής «Διαγνωστική Έρευνα». Η «Διαγνωστική Έρευνα» είναι ένα Πρότυπο Ερευνητικό και Διαγνωστικό Κέντρο, το οποίο ασχολείται με την Ολιστική Ιατρική, και την Ολιστική Μαιευτική Γυναικολογία.   Τα τμήματά του είναι: Τμήμα Μαιευτικών - Γυναικολογικών Υπερήχων Μαιευτικής - Γυναι...
Επισκέπτες: 13263

ΓΚΙΚΟΝΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

ΓΚΙΚΟΝΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ»
 
Άλλη μία πρώτη για την Ελλάδα! Στην Αθήνα λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό το Πρότυπο Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής «Διαγνωστική Έρευνα». Η «Διαγνωστική Έρευνα» είναι ένα Πρότυπο Ερευνητικό και Διαγνωστικό Κέντρο, το οποίο ασχολείται με την Ολιστική Ιατρική, και την Ολιστική Μαιευτική Γυναικολογία.
 
Τα τμήματά του είναι:
Τμήμα Μαιευτικών - Γυναικολογικών Υπερήχων
Μαιευτικής - Γυναικολογικής Παρακολούθησης
Μικροβιολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Τμήμα Καθ' Έξιν Αποβολών
Έλεγχος Πατρότητος
Τμήμα PCR (Αντίδραση Πολυμεράσης)
Τμήμα Ομοιοπαθητικής
Βελονισμού
Διαιτολογίας, καθώς και
Τμήμ. Βιοσυντονιστικής-Βιοενέργειας-Βιοανάδρασης (Biofeedback)
 
 
Το Πρότυπο αυτό Κέντρο λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας, και σκοπός του είναι να προσδώσει μία νέα διάσταση στην αντιμετώπιση της γυναίκας. Μέχρι τώρα, η αλλοπαθητική έχει αντιμετωπίσει το μεγάλο ποσοστό των γυναικολογικών περιπτώσεων, και αυτό συνεχίζει να κάνει. Η «Διαγνωστική Έρευνα» έχει σκοπό να προσφέρει μία εναλλακτική λύση στην χορήγηση πολλών φαρμάκων, εκεί όπου η λύση αυτή μπορεί να υπάρξει. Υπάρχουν πολλές γυναικολογικές (ίσως και μαιευτικές) περιπτώσεις, στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία του Βελονισμού, της Ομοιοπαθητικής, ή της Βιοενέργειας. Στις περιπτώσεις αυτές, το κέντρο «Διαγνωστική Έρευνα» έχει σκοπό να υποστηρίξει και να συμπληρώσει την Αλλοπαθητική Ιατρική, βοηθώντας την γυναίκα να αντιμετωπίσει όσες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με μία πιο ελαφρά θεραπεία και αντιμετώπιση. Η χορήγηση φαρμάκων δεν είναι πάντα η μοναδική λύση. Την δυνατότητα παροχής πολλαπλών λύσεων, καθώς και την δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης λύσης προσπαθεί να προσφέρει το κέντρο Ολιστικής Ιατρικής «Διαγνωστική Έρευνα».
 
Η γυναίκα που θα επισκεφτεί το κέντρο, στο οποίο εξασκείται και η Αλλοπαθητική Ιατρική, θα έχει την δυνατότητα πολλαπλών λύσεων. Αφού γίνει ανασκόπηση του προβλήματός της, θα της προταθεί η καλύτερη λύση για την περίπτωσή της, (Ομοιοπαθητική, Βιοενέργεια, Βελονισμός, Αλλοπαθητική).
Θα γίνει προσπάθεια να επιλεγεί η λιγότερο επιβαρυντική για τον οργανισμό της θεραπεία, καθώς και ίσως η περισσότερο αποτελεσματική. Στο κέντρο ασκείται επίσης και η Φυσική Ιατρική, δηλαδή η επιλογή καταλλήλων βιταμινών και ιχνοστοιχείων για την υποβοήθηση της θεραπείας πολλών περιπτώσεων.
Με γνώμονα όλες αυτές τις θεραπείες, η γυναίκα θα αντιμετωπισθεί σφαιρικά, θα της δοθούν διαιτολογικές συμβουλές, καθώς και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ζωής της, έτσι ώστε η αντιμετώπιση της περίπτωσής της να είναι ολοκληρωμένη και πολύ αποτελεσματική. 
Στο κέντρο υπάρχει και πολύ καλή γνώση της Αλλοπαθητικής (Σύγχρονης Ιατρικής), και έτσι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει παράβλεψη της αλλοπαθητικής θεραπείας που ίσως η γυναίκα θα έπρεπε να πάρει, εις βάρος της υγείας της γυναίκας.
 
Η αλλοπαθητική θεραπεία βρίσκεται πάντοτε στο μυαλό των ιατρών του κέντρου, και έτσι είναι δύσκολο να καταστρατηγηθεί το είδος αυτό της ιατρικής, και να μην δοθεί μία θεραπεία η οποία να είναι απαραίτητη για την γυναίκα.
Στο τμήμα Βιοενέργειας-Βιοσυντονιστικής του κέντρου, αντιμετωπίζονται γυναίκες και άνδρες, με όλων των ειδών τα προβλήματα. Η Βιοσυντονιστική-Βιοανάδραση είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολλές φορές με επιτυχία διάφορες καταστάσεις όπως μαστίτιδα, δυσμηνόρροια, σεξουαλική ανικανότητα ανδρών-γυναικών, ενδυνάμωση του ωαρίου για εισαγωγή σε πρόγραμμα εξωσωματικής, προβλήματα εμμηνόπαυσης, αλλά και άλλα προβλήματα όπως είναι οι ανοσολογικές ανεπάρκειες, ο πυρετός, η θεραπεία λεπτού και παχέως εντέρου, κολίτιδος και γαστρικών προβλημάτων, βοήθεια στην θεραπεία της κατάθλιψης, καθώς και υποστηρικτική βοήθεια σε ασθενείς που λαμβάνουν αλλοπαθητική θεραπεία για διαβήτη, θυρεοειδή, ή καρκίνο. Η Βιοενέργεια - Βιοανάδραση, μπορεί να βοηθήσει σε πλείστες όσες καταστάσεις, ακριβώς γιατί βασίζεται στην αναστροφή οποιασδήποτε παθολογικής ταλάντωσης.
 
Ήταν ίσως καιρός, να υπάρξει και κάποιο κέντρο του είδους αυτού και στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό, τα συμπληρωματικά είδη ιατρικής ανθίζουν, και αυτό διότι έχουν ίσως πραγματική αποτελεσματικότητα.
 
Το κέντρο φιλοδοξεί, χωρίς να βλάψει, να προσφέρει μία υποστηρικτική θεραπεία, συμπληρώνοντας την παραδοσιακή ιατρική, και σε ελαφρές περιπτώσεις, βοηθώντας την θεραπεία χωρίς χορήγηση σχεδόν καθόλου φαρμάκων. Στο κέντρο διενεργούνται επιστημονικές μελέτες, ακόμα και διπλού τυφλού τύπου, με σκοπό την αξιολόγηση των εναλλακτικών θεραπειών και της αποτελεσματικότητάς τους, ακόμα περισσότερο. Ελπίζουμε, ότι η για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσπάθεια, θα πετύχει προς όφελος τόσο των ασθενών, όσο και των αλλοπαθητικών ιατρών, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν μία σφαιρική υποστήριξη του ασθενούς στην θεραπεία που του δίνουν.
 
Στο κέντρο, εκτός από τον υπερσύγχρονο υπερηχογράφο Toshiba που λειτουργεί, υπάρχει και το μοναδικό για την Ελλάδα μηχάνημα Βιοενέργειας-Βιοανάδρασης, Γερμανικής κατασκευής.
 
Υπηρεσίες
 
Οι υπηρεσίες της Διαγνωστικής Έρευνας είναι:
 
Κλασσική (Σύγχρονη) Ιατρική
Εναλλακτική (Συμπληρωματική) Ιατρική
Μαιευτική Γυναικολογία
Ομοιοπαθητική
Υπέρηχοι
Μικροβιολογικό - Βιοχημικό
Αγιουρβέδα
Φυτοθεραπεία
Ψυχοπροφυλακτική (Ανώδυνος Τοκετός)
Ουρολογικό
Βιοθεραπείες